Wie is Laurenz?

Klusbedrijf Laurenz staat in voor professioneel kluswerk. Ook de communicatie en goed overleg is voor Laurenz een standaard procedure. Wanneer u uw plannen wenst te bespreken, dan zal er altijd geheel vrijblijvend een afspraak volgen waarin we de tijd nemen om alles uitvoerig door te spreken en indien gewenst maakt Laurens voor u een offerte op maat.

Omdat ook een Klusbedrijf midden in de maatschappij staat, en de klusjesman te gast is in uw huis of woning, is het van belang om behalve het professioneel uitvoeren van het kluswerk ook de veiligheid voor zowel u en uw huisgenoten, als voor mij als uitvoerder alsmede de belasting van het milieu in acht te nemen. Mede daarom voert Laurenz de werkzaamheden uit aan de hand van de volgende 4 pijlers:

Transparant, Professioneel, Veilig en Groen

Transparant
Laurenz maakt voorafgaand aan het uitvoeren van een klus altijd duidelijke afspraken. Wanneer een offerte is uitgebracht kunt u ervanuit gaan dat het offerte bedrag ook het bedrag is wat gefactureerd wordt. Indien er tijdens een klus een onvoorziene omstandigheden voorvallen waardoor er meerwerk ontstaat, dan zal dat direct met u worden besproken zodat u niet voor verassingen komt te staan.
Laurenz is open en eerlijk en komt gemaakte afspraken na.

Professioneel
Laurenz heeft ruime ervaring met een groot scala aan werkzaamheden. De werkzaamheden die Laurens uitvoert zijn van een kwalitatief hoge standaard en staan garant voor een goed functioneren. Het hoofddoel is dat u tevreden bent over de werkzaamheden die door Laurenz zijn gerealiseerd.
Laurenz heeft hierdoor veel vaste klanten die steeds weer terugkomen wanneer nieuwe werkzaamheden zich aandienen.
Wanneer specifieke deelwerkzaamheden vereisen dat het wordt uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, dan zorgt Laurenz voor de juiste installateur.
Mocht er toch een klacht ontstaan dan is Laurenz altijd bereid om samen met u naar een oplossing te zoeken.
Laurenz realiseert uw plannen, maar denkt desgevraagd ook graag met u mee om uw ideeën om te zetten in een tastbaar eindresultaat.

Veilig
Laurenz heeft de veiligheid hoog in het vaandel. Bij het realiseren van uw wensen en ideeën let Laurenz erop dat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan. Tevens zal Laurenz het aangeven wanneer hij een situatie aantreft die naar zijn inschatting onveilig is. Laurenz houdt rekening met uw veiligheid en kan u tijdens werkzaamheden altijd voorzien van gehoor, gezicht of mondbescherming.
Uiteraard probeert Laurenz de overlast altijd tot een minimum te beperken.

Groen
Laurenz ziet het belang van verantwoord omgaan met stoffen die schade toebrengen aan het milieu. Door de toepassing van chemische en stoffen tot een minimum te beperken, worden verontreinigingen en broeikasgassen zoveel mogelijk voorkomen.
Laurenz werkt met professionele verf van hoge kwaliteit waarin minder oplosmiddelen zitten. En betrekt zijn hout bij leveranciers die het F.S.C. keurmerk voeren. Hierbij is de herkomst van het aangeleverde hout bekend. Dit voorkomt illegale houtkap in de regenwouden.